maanantai 10. syyskuuta 2012

ensimmäinen postaus!

otsikointitaitoni yllättivät taas...!

Aloitin siis taas uuden blogin uuden innostuksen siivittämänä! Varoitan jo nyt, että en pysty mitenkään postailemaan säännöllisesti, mutta yritän kuitenkin mahd. usein ja näin alussa tulee niitä postejakin enemmän, pari viikossa. Koska oon ollut lähes vuoden pois pullipien ihmeellisestä maailmasta (lähinnä oon pyörinyt hartsilapsissa, en tosin sielläkään kovin aktiivisesti), niin en luonnolisestikaan seuraa uusimpia blogeja, joten mainostakaa mulle hyviä (nukke)blogeja! Kukaan ei kyllä myöskään tiedä mua, joten ajattelin aktivoitua muutamilla foorumeilla ja kommentoida enemmän ihmisten blogeihin. :)
Tää blogi tulee ainakin aluks olemaan keskittynyt vaan BJD'ihin, mutta heti kun saan Tiphonan (ajattelin muuten vihdoin tehdä sen ja Saphiren hahmot valmiiks) pään takas obitsuun ja sellasta, niin pullipjuttujakin alkaa tulla enemmän. Tästä siis tulee pullip-BJD-sekametelisoppa, koska en jaksa pyörittää kahta blogia.
Ja omg, tällä on jo kaks lukijaa! En odottanut yhtäkään, joten jee. 

Tää oli lähinnä tällänen "olen-elossa-ja-väsään-huomenna-paremman-sekä-kuvarikkaamman-postauksen-jossa-kerron-esim-uusista-nukeistani" ilmoittelupostaus, ja jottei ihan tyhjäksi jäisi, niin muutamia kuvia olkaa hyvät (painakaa ihmeessä suuremmiks):


Souldoll Amy, face-uppia oon tekemässä

Souldoll Mayu, ensimmäinen BJD'ni

Kauhee kiire, joten en ehdi enempää kuvia laittaa, mutta joskus tällä viikolla muutaman photoshootin voisin tänne laittaa!

2 kommenttia:

 1. Voi eiiii, sun blogi on liian ihana! öwö Sun hartsilapset on niin sulosiaaaaahh! >////////< <3 Mäki haluun hartsilapsosen, mut ne maksaa liikaa. ; n ; Eikä mulla oo varaa. TT n TT Mulla on nyt se huimat 14 euroo. : D että niillä pärjää. ^^" Eh~ Nojoo, mut ihana blogi ja liityin lukijaks. : 3

  Pullip-blogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti! :) Joo, mä ajattelin niiden maksavan ihan liikaa, mutta tässä sitä ollaan... :D Ja kyllä toi rahamäärä alkaa varmasti jos vaan säästät, säästät ja säästät. c;

   (seurasin, sullakin näyttää olevan ihana blogi!)

   Poista