perjantai 21. syyskuuta 2012

selityksiä (ja vähän kuviakin)

Ajattelin et tää postaus ois ollu nukkesuunnitelmista, mutta koska oon laiska paska niin saatte nähdä vanhoja kuvia Mayusta (ainoo josta oon ottanu edes siedettäviä kuvia), jotka on siis otettu jonkun puolen vuoden aikana. Viikonloppuna meen Lahteen, mut viimeistään maanantaina postaan suunnitelmat! Ok en tiedä onko ne niin kiinnostavia, mut haluun laittaa ne johonkin esille.
Tääki postaus on aika turha, mut haluun postaa jotain, ettei tälle käy kuten edellisille blogeille. D:
Ja hei oumaigaad, jo 21 lukijaa! Kiitooos ♥Pakko laittaa viel kaks vanhaaaaa kuvaa, joissa ekassa kokeilin vaan mitä saisin tol kankaal aikaan ja otin vahingos tollasen kuvan ja sit muokkasin ja julkasen täällä (en tiedä miks :D) ja toinen on kans vanha jossa leikin tol neulomallani huivilla ja se on ylimuokattu mut ööööö laitan ne silti tänne!!! (koska tää olis muuten liian kuvaköyhä postaus :( lupaan ottaa seuraavan seuraavaan enemmän kuvia jotka olis kans onnistuneita :D)
Tossa muuten näkyy hyvin ruma kyynärpää :c

Jee siinä se, yritän viikonlopun aikana saada jotain aikaan... Mulla on kyl ens viikolla kolme koetta (kaikki viel kivoista aineista, joten käytän varmaan koko ens viikon kokeisiin lukuun...), joten en tiedä meneekö seuraava postaus viikon päähän, toivottavasti ei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti