torstai 4. lokakuuta 2012

Rochelle

Anteeks näin aluksi hieman liian pitkä postausväli, mutta mulla oli liian kiireistä (tiistait ja keskiviikot menee harrastuksissa ja olin viikon isällä ilman nukkeja + kokeet...), niin en ehtiny. :c Nukkeja oon kuitenkin miettiny ja tilailen kohta jostain parit peruukit, kengät ja silmät (ja kropan, mutta sen kyllä vähän myöhemmin), jotka toivottavasti saapuis sit ennen syyslomaa.
Mutta tän postauksen aiheeseen... Tilasin siis tossa sunnuntaina Monster High -nuken, Rochelle Goylen, ja se saapu tänään! En oikein tiedä mikä muhun meni kun tuhlasin 30€ tollaseen, mutta ää jotenki toi vei mun sydämen, vaikka lupasinkin etten hanki enää muita kuin BJD'itä (siitä puheen ollen, aion ehkä ostaa vielä pullipin >.<)... Mutta toi on vaan ihana ♥ Tilasin siis amazonista, sillä olin liian laiska ettimään tota kaupoista. Otin sit pari enemmän tai vähemmän epäonnistuneita kuvaa. Toi kroppa ja koko nukke on vielä mulle sen verran vieras, et antaakaa armoa! Kyllä mä vielä joskus opin. :D Pahoittelut kans samankaltasista kuvista, en osannu päättää... :D (lol miks musta tuntuu noita joitain kuvia katellessa et mun kuvaus"taidot" on samaa luokkaa ku pari vuotta sitten nukkeja ekaa kertaa kuvatessa...)hameen yksityiskohtia <3

ihanat kengät c:

lisää yksityiskohtia...

kaverin stailaama hieno *tarkistaa nimen* Roux! :D

lopetuskuva koska oon rakastunut ylimuokkaukseen


Siinä se :D Enempää/parempia kuvia en ehtinyt ottaa myöhäisen kellonajan vuoks, mutta päätin kuitenkin julkasta vielä tän vuorokauden puolella.

ps. Jo 26 lukijaa, kiitos! c:

1 kommentti:

  1. Ihana Rochelle, mäkin ajattelin tällä viikolla ostaa jonkun kolmesta Monster Highistä :)
    Kurkkaappas tonne: http://monsterhighiensuurinfani.blogspot.fi/
    niin näet monta mulla jo on :D Mut pullippeja tai noita mulla ei ole, enkä varmaan saakkaan..

    VastaaPoista