perjantai 23. marraskuuta 2012

pulliphaavelista tmv.

Meinasin tehä tästä ostoslistan, mutta en jaksanu (koska miljoonat kengät ja peruukit ja silmät). Aion kuitenkin tehdä iiiison tilaukset kohtapuoliin coolcatille sekä leekelle vielä tän kuukauden sisällä!
Maailman kiinnostavin postaus, mut halusin nää näkyville johonkin ja ihkuttaa (oh god vihaan tota sanaa) mun haavenukkeja. :D ♥ Ainakin osa olis tarkotus hankkia ja miksei vaikka kaikki - jossain vaiheessa. Ehkä. 20% mahdollisuudella.
BJD'itä tässä ei oo, eikä valitettavasti suunnitelmapiiroksia, koska oon laiska paska ja jätän kaiken puolitiehen (oon siis alottanut miiiiiljoonia piirrustuksia jne. mut ehkä 1/100 on valmis). :)

Mielipiteitä noista suunnitelmistani/haaveistani olis kiva saada; mistä tykkäät eniten? Mikä kannattais ostaa ensin?
Mitään "kunnon" suunnitelmia mulla ei ylipäätään oo nukeille, sillä musta/mulla niiden "luonne" kehittyy ajan myötä, enkä haluu asettaa rajoja kuvaamiselleni/vaatteiden teolle jne.
Prupate! Liian ihana, rakastan kaikkea ja iafbnilagjnraoiwgej :( ♥ Tälle ihanuudelle hankkisin 27cm SBH-L obitsun, tuuuuheat ripset, uudet chipit ja tekisin jotain tolle peruukille, ehkä jopa hommaisin uuden.Seila ♥ Vaatteet on jotain maailman ihaninta, samoin silmät ja meikki ja kaikki. Hiukset ehkä ongelma, mutta aina vois ostaa sitten peruukin niiden mennessä huonoon kuntoon. Tuun ehdottomasti hankkimaan joskus. Obitsun hankkisin, SBH-M 25cm, ja laittaisin varmaankin tekoripset. Nimeks oon miettinyt Priscillaa/Priscaa.Bloody Red Hood on myös ihan asfaisjfsöofjöaosfäasdlöakd. Ainoo mistä en niin tykkää on toi outo eläin hamosessa, mutta muuten täydellisyys. Kuolen sen ihanuuden edessä, kuten edellisten kolmenkin ja tulevien ääää. (ai miten niin liiottelen ja ylireagoin? :D) Tällekin hankkisin obitsun - 27cm SBH-S.

Muista en oo ollenkaan varma, mut Pullip Pere Noel on yli-ihana ja oon miettinyt ehkä sen hankkimista.
Byul Hermine on myöskin ihana täydellisyys, ja vaikka mun ei oo ollut tarkotus hankkia muita ku pullipeja niin oiadjvasdfghjafkefhj mietin jopa sen ostamista!! Daleja tai muita en tuu tod näk ostamaan tai edes miettimään sellasta, mut Hermine vei mun sydämen (melkein ainoa byul josta pidän ♥)Ja peeäs, miten mun kämäsellä blogillani voi olla jo 38 lukijaa? Kiitos ♥

8 kommenttia:

 1. itselläni on prupate, eikä siinä ole mitään moitittavaa. täydellinen nukke, melkein kaikki peruukit ja eyechipsit sopivat sille, mohairista niihin muihin :)

  kavereilla on brh ja seila. suloisia ovat, mutta rakastan eniten prupatea, tietysti :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on BRH mut on mun mielestä muutkin ihan ivoja :)

  http://prettydolldream.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hyvä "pullip maku" sulla ! Sinuna ottaisin eka ton pullip Prupaten ja
  sille ostaisi vaaleen, pitkän peruukin, stte Bloody Red Hoodin ja vikaks mut ei vähäisimpän Seilan.
  Ja toi "outo eläin"(:D) ei oo sen hameessa vaan esiliinassa jos se mitenkään
  vaikuttaa sun osto päätöksees...? =OwO=
  Ja voitkos liitty mun lukijaks ?
  www.puppetbomb.blogspot.com
  Ja kommentoi!

  VastaaPoista
 4. beautiful dollies *_* your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihania kaikki nuket mutta mä kannattaisin myös prupatea :)


  Dollworldx.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Hei,
  Olet blogini (mimosannukkeblogi.blogspot.com) lukija. Näkyvätkö postaukseni hallintapaneelissasi? Bloggerin kanssa on viime aikoina ollut ongelmia, eivätkä postaukseni ole näkyneet kaikille. Jos kärsit samasta ongelmasta, kuin monet muut, toimi seuraavasti:

  1. Mene osoitteeseen mimosanukkeblogi.blogspot.com
  2. Etsi sivupalkista kohta "Jäsenet". "Jäsenet"-sanan yläpuolella pitäisi lukea käyttäjätunnuksesi nimi. Jos sitä ei näy liity uudelleen lukijaksi.
  3. Klikkaa käyttäjänimesi alta kohtaa "asetukset" ja sen jälkeen paina "sivuston asetukset". Avautuu uusi välilehti, jossa lukee mm. "Kuraudo -asetukset". Sivun oikeassa reunassa on linkki: "Lopeta tämän sivuston lukeminen". Paina siitä ja paina sen jälkeen uudestaan ilmestyvästä ikkunasta "Lopeta lukeminen".
  4. Liity uudelleen lukijakseni.
  5. Odota että postaan seuraavan kerran ja seuraa näkyvätkö postaukseni hallintapaneelissasi.

  Jos nämä ohjeet eivät auttaneet ota yhteys minuun!

  Mimosa

  VastaaPoista
 7. Mäkin rakastan prupatea, seilaa ja pere noelia ♥

  Haaste sinulle mun blogissa ;3

  http://i-love-my-plastic-world.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Hei:3 ! Sinut on haastettu ; http://rospenukkeilee.blogspot.fi/2013/05/haaasteita-anteeksi.html

  ♥: Rospe

  VastaaPoista