perjantai 31. toukokuuta 2013

hups (uusia asioita ja kuvia)

Viime postauksesta onkin sitten jo yli puoli vuotta... Nukkeja enkä blogia ole tosin unohtanut, en vaan oo ollut tyytyväinen ottamiini kuviin, joten postailu on jäänyt.

Uuden BJD:nkin oon saanut tolla välillä ja Mayulle (huoh en oo vieläkään saanut päätettyä mitkä nimet annan nukeilleni) tein joskus viime vuonna uuden meikin. Flettillä tai Queenalla ei vielä oo (nimien lisäksi) kunnollista meikkiä miten niin oon liikaa tumblrissa ja katon liikaa sarjoja?? MUTTA ajattelin tehdä ehkä joskus kahen viikon päästä kun koulu sallii.

Tässä välissä oon ottanut aika paljon kuvia, mutta en tiedä pystynkö julkasee muitakin kun noita uusimpia kustomoinnin jälkeen -kuvia, koska ne on aika hirvittäviä.

Molemmat pullipit sai siis uudet peruukit sekä chipit ja maalasin Tiphonan luomet sopimaan paremmin meikkiin plus laitoin uudet ripset. Ajattelin joskus ehkä vuoden päästä kustomoida Tiphonan, meikin tyyli tosin pysyis samana. 
Anteeks tylsät kuvat, mutta otin noi lähinnä silmät mielessä.
♥♥ jos jaksoit lukea selitykseni! 


Coolcatilta tilatut söpöt sukat ja kengät :)

Ai niin, Mayun joskus viime syksynä tekemäni face-up + akryyloin kynnet! Oon ihan tyytyväinen (eka kunnollinen meikkiyritelmäni), mutta teen kyllä uusiks niin pian kuin ehdin, eli ehkä kesän lopulla. Jos nyt eka sais Flettille ja Queenalle hyvät meikit.


No niin, siinä ne. Seuraava postaus tulee todennäkösesti joskus heinäkuussa, sillä kesäkuussa en ehdi olla juuri ollenkaan kotona.
Ihanaa jos joku vielä näinkin pitkän tauon jälkeen jakso edes klikata postauksen auki. Kommentteja arvostan aina, varsinkin nyt olis kiva tietää mitä mieltä ootte! :)

Sattuisko kukaan muuten tietämään, mikä ongelma on kun bannerin laatu on hyvä vielä gimpissä/paintissa, mutta sitten tapahtuu (picasa?) jotain ja blogissa se onkin ihan hirvee?

8 kommenttia:

 1. Kaikki sun nuket on todella kauniita, mutta erityisesti niistä rakastan heidän ripsiään. *ww* Kaikki on niin täykkyjä. ^w^ Monella nukella ei ole noin ihania ripsiä. ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat luomet ja ripset! *_* Noi coolcatin kengät ja sukatkin on niin ubersöpöt :D Kaikki kuvat oli hyvin onnistunu ♥

  VastaaPoista
 3. Anteeksi, nukkeni taisivat hieman ylikuormittua...

  Jos sinua kiinnostavat japanilaiset keräilynuket nimeltään pullipit, olet oikeassa paikassa, kunhan saavut blogiini! Siellä kirjoittelen nukkejeni Natan, Donnan ja Sofien kuulumisia.

  worldofmypullip.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Haaste sulle blogissani :))


  ♥ pienikaruselli.blogspot.com ♥ nukkeblogini

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia ja tosiaan noi Coolcatin sukat ja kengät on tosi söpöt. :3

  VastaaPoista
 6. Ihquja nukkeja!!! Mä liityin vast äskettäin sun blogiin, mut mun mielest sun kuvat on toooosi kauniita!!!!!

  --
  http://pullipglamour.blogspot.fi (liittyisitkö?)

  VastaaPoista
 7. Ei nyt voi muuta sanoa kuin että: Rakastuin! Toivoisin postauksia, näin ihania kuvia katselen mielelläni ;)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana tuo tummahiuksinen nukke! Saanen kysäistä mikä malli on kyseessä?

  VastaaPoista